Ja hi som al mig del mes de juliol i la temporada gairebé s’ha acabat. És el moment de recapitular i,potser, replantejar coses per a la temporada que ve.

Aquest blog va començar com una aventura personal i ha esdevingut amb el temps el blog de l’Associació de Scrabble de Sant Cosme. Això potser farà que el to del blog hagi de variar, encara que no massa.

Pel que fa la mateixa associació, també ens haurem de replantejar coses. Continuarem eixamplant la base amb activitats com scrabble senior que també compleix una labor fonamental en el nostre barri. A través del joc aconseguir que el deteriorament cognitiu en les persones adultes grans trigui més a manifestar-se.

En canvi, en el pla organitzatiu, no podem de moment organitzar el campionat d’adults en castellà que ens hauria agradat fer per les fortes reticències que ens hem trobat en determinats àmbits.

També la llengua del blog que ha passat de ser exclussivament en català a alternar-se amb el castellà. Fins i tot l’apartat de la classificació dels campionats podria canviar la propera temporada.

Tot això seran coses sobre les que reflexionar durant l’estiu per tornar amb més força durant el mes de setembre.

Bon estiu a tothom!!