Lletres creuades per un barri millor

Mes: noviembre 2023

IV Campionat de Scrabble de Vilafranca

El passat 25 de novembre, tal i com llegim a la crònica de la FISC, es va celebrar el Campionat de Vilafranca.

Com sempre, felicitem els guanyadors: Carles Cassanyes, de Sabadell, que va guanyar el campionat, Salvador Alsius, de Barcelona, en segon lloc, i en Francesc Gelabert, del Delta Prat, d’El Prat de Llobregat.

No podem evitar estar especialment contents pel tercer lloc del Francesc, que porta un temps en una evident millora de resultats.

2n Gran Campionat

Fa uns dies es va celebrar a Barcelona el 2n Gran Campionat de Scrabble de BCN. Organitzat per la FISC i amb premis econòmics el campionat, que compta amb el nom més llarg del calendari, va tenir 27 participants i va tenir premis econòmics com en la seva primera edició. De fet, si hem de fer cas a la persona que comenta un dels seus videos -que és la mateixa que els comenta tots i que es diu Francesc Gallén- intenten consolidar un circuit de campionats amb premis.

Intentaré no parlar més de la llargada del nom, del fet que s’ha de pagar una inscripció de 14 euros -la més cara del circuit- l’ús de majúscules, minúscules i sigles en les seves cròniques o en la petita participació per un campionat tan gran. Així doncs, passem a les coses importants. En primer lloc, com sempre, felicitar els primers participants Carles Cassanyes, Cristina Bassóns i Neme Moreno.

Després, felicitar també els organitzadors per aquesta iniciativa. A més, han fet públiques més dades que mai sobre les partides. Enhorabona!

D’altra banda, per part d’El Prat només va participar en Francesc Gelabert amb un meritori setzè lloc. Ens haurien de preguntar per què no participen més jugadors de la nostra ciutat. Per cert, per què no figura el nom del club, scrabble delta prat, al costat del seu nom. Tenim diferents grups de joc a la ciutat i encara que tots són una bona opció per jugar-ho está bé que la gent sàpiga a quin club pertany cadascú.

Tota la informació l’hem recollida de la plana de la FISC, per cert.

Quan tingui temps, valoraré el torneig amb els punts SC segon els bàrems habituals.