Lletres creuades per un barri millor

Mes: octubre 2022

9è Campionat de Sabadell

Aquest dissabte s’ha celebrat a Sabadell el novè Campionat d’scrabble. No publicarem aquí ni la classificació ni els resultats. Suposo que ja els haurna publicats en les pàgines adients. Des de aquí només volia agrair els organitzadors per la seva organització i per la seva qualitat scrabblística i humana. I dir que intentarem tornar l’any que ve i fer-ho millor.

Enfrontament Gelabert- Granados de la sisena ronda del Campionat

Torna l’scrabble

Torna l’scrabble. Scrabble en català perquè en castellà ja havia tornat fa mesos.

De fet, en català també s’havia celebrat el 1r Gran Campionat de Scrabble de Barcelona. Organitzat per la FISC i amb una gran participació i importants premis en metàl·lic va ser guanyat pel Carles Cassanyes amb Martí Roé -segon i debutant en un torneig d’adults- i Xavier Albons en el segon i tercer lloc respectivament.

Malgrat això, era un torneig aïllat. Ara, en canvi, s’ha produït tot un seguit de notícies. D’una banda, ha començat la inscripció al campionat en línia de l’AJUSC en la seva vuitena edició (de fet, quan llegeixis això ja haurà acabat el període d’inscripció).

D’altra banda, el grup de joc d’El Prat (sic «pratriòtic») del Club Delta Prat torna a començar les seves trobades del dilluns a l’Artesà.

Per últim, el proper dia 22, se celebra a Sabadell el seu 9è Campionat. Tota una notícia i un simptoma més que torna l’scrabble. I segur que només és el començament.

Benvinguts

Primer de tot, alguna dada com a presentació. Visc al barri de Sant Cosme des que tenia tres anys i jugo a scrabble, no massa bé per cert, des de fa alguns anys.

I ara em ve de gust fer aquesta pàgina sobre l’scrabble. No ha estat la primera que faig però, molt probablement serà una de les últimes. Per això, em preocuparé molt per escriure tot allò que em vingui de gust sobre el món de l’scrabble. Sé perfectament que no guanyaré un concurs de popularitat amb tanta gent tan important com viu en aquest món.

Ho faré, per això, amb les meves limitacions. La primera i més important, i això no és falsa modèstia, el meu coneixement informàtic.

De totes maneres, si us ve de gust llegir-me, sou benvinguts. Entreu lliurement i per la pròpia vostra voluntat.