Lletres creuades per un barri millor

Mes: junio 2023

Vacances

Després de la revetlla, comencen les vacances. Potser encara treballem però el ritme baixa i la calor puja.

El mateix passa al blog. Després d’un curs on hem començat a aprendre com funciona el wordpress i he començat a fer apunts de forma regular i he començat també la classificació de campionats (quina pena no poder introduir els de Badalona i el de Manacor) ara toca descansar unes setmanes.

Quan torni se’m gira feina perquè vull fer que el blog tingui més presència a les xarxes i sigui més visible per tothom a més d’altres cosetes que no puc comentar. Ja sabeu, no diré que faig coses si no tinc molt clar que les puc fer que després la frustració es fa present.

Però, com deia, ara toca descansar. Molt bones vacances a tothom i ens llegim aviat.

Campionats, classificacions, cròniques, resultats…

El passat dia 10 de juny es va celebrar la novena edició del campionat de Scrabble en català de L’H amb la màgica distribució de minúscules i majúscules que, si fos mal pensat, diria que només algunes persones de la fisc saben fer.

Tal i com recollim de la crònica de la pàgina fiscal, es va imposar en Joaquim Roé, seguit pel Salvador Batlle i del David Roig. Com sempre, felicitats!

Donem al campionat una puntuació de 135,9 punts sc

Anteriorment, s’havia celebrat el cap de setmana anterior el VII Campionat de Scrabble Ciutat de Manacor i molt abans l’11è Campionat de Scrabble de Badalona. Desgraciadament, aquests campionats no han publicat els resultats complerts i per aquest motiu no els he pogut incloure en la classificació de campionats. En canvi, aquests resultats sí han estat computats al rànquing de l’AJUSC.

Hauriem de preguntar-nos per què? Segurament. I més tenint en compte que la fisc, màxima representant de l’opacitat en el món de l’scrabble ha publicat ja els resultats del seu últim campionat. El món de l’scrabble és així.

Miquel Sesé torna i guanya

El passat dia 3 de juny es va celebrar el VII Campionat Ciutat de Manacor de Scrabble. Segons llegim a la fantàstica crònica de l’Antoni Riera, va guanyar el campionat en Miquel Sesé, seguit del Joan Llodrà, de Manacor, i de l’Octavian Mocanu, del club de Cerdanyola. Com sempre, felicitats a tots. En aquest, especialment al Miquel Sesé que feia temps que no participava en cap campionat.

Ara, restem a l’espera de tenir la classificació sencera per poder fer una valoració exacta del campionat. La puntuació que donem al Campionat és de 394,5 punts SC.

El dia anterior

El dia anterior a un campionat sempre estic una mica nerviós. Ja fa temps que no guanyaré però, així i tot, tots volem fer un bon campionat, jo també.

No és així, des de fa molts anys, pel que fa a la primera setmana de juny. Els dies previs al primer dissabte he tingut sempre, des de fa més de vint anys, un sentiment especial, uns nervis diferents.

Ara que, com sabeu, no assisteixo al que encara considero com el meu campionat només puc desitjar sort a la Marga, la Cris i l’Isa, com he fet sempre i com faré cada vegada que juguin. Són les primeres persones amb les que vaig jugar a scrabble i això no s’oblida.