Lletres creuades per un barri millor

Mes: diciembre 2023

Regal de nadal

Quan acaba l’any i comences a fer balanç del temps que ha passat, et recordes de coses que han valgut la pena durant l’any. També en el món de l’scrabble. Les coses que són un regal. Jugar a l’scrabble quan puc amb el grup de Scrabble Delta Prat és un d’aquests regals. Compartir partides amb el grup és, sense cap mena de dubte una alegria. No destacaré cap nom però podria dir perquè m’agrada jugar amb cadascú d’elles i ells, amb o sense rellotge.

Un altre regal ha estat jugar el torneig de l’Hospitalet, encara que només fos durant el matí. Poder parlar amb el Blai i el Miguel després de tant de temps s’agraeix.

Però, el regal principal va poder tornar a veure la Cris i la Marga. Només espero que els Reis em portin un regal encara més gran: poder jugar amb elles de forma habitual. Poder jugar de nou amb els vells amics sense deixar de banda en cap cas els nous.

Bon nadal!

Campionat del món de duplicades

El passat 16 de desembre, mentre jo estava jugant, de forma deplorable, a l’Hospitalet en llengua castellana, es va disputar el mundial de duplicades en català. Disputada en doble seu entre el Vendrell i Lloret de Vistalegre, Mallorca, el gran guanyador i nou campió mundial va ser l’Antoni Riera.

En segona posició, Carles Cassanyes i en la tercera, Xisco Truyols. Com sempre, fecilitem els guanyadors i els organitzadors.

Tot això, trobat a la molt bona crònica, sense signar per això, de la revista 07500.