Sí, ho heu llegit bé. Vull fer un campineig. Bé, vull organitzar una competició de scrabble. Vull que sigui la millor del món mundial i més enllà. Per aquest motiu, he de pensar en tots els detalls detingudament.

Primer, el nom: torneig o campionat? Deixat de banda Open, que ja vaig utilitzar quan vam crear la competició de scrabble per aduls més antiga d’Espanya, puc utilitzar torneig o campionat. Cadascuna té els seus avantatges. Però, como vull que sigui la millor, la unió fa la força. Per tant, campineig, nom harto sonoro y significativo.

Un cop resolta aquesta qüestió, he d’escollir la llengua de la competició. Sembla fàcil, no? Doncs, sí. I ja ho he decidit, serà un campineig de scrabble en coreà/a. Sí, no us ho esperaveu, oi? Ja veieu que serà un campineig èpic. Ja puc copsar l’enveja que circula per internet i per tots els cercles escrabblístics. I això que encara no ho he fet públic.

I així arribem al nom complert: I CampineiG MultiversaL de ScrabblE en Coreà/A. I sí, jo ho sé, un altre èxit. Tothom sap que un bon nom ha de tenir moltes lletres majúscules molt ben distribuides.

Podria organitzar jo solet el Campineig però no vull tenir sorpreses. Per això, he contactat amb la federació corea/a/na, la F.O.S.C.A, (federació obscura de scrabble en coreà/A Asociation) per tal que recolzin la idea i per no coincidir amb algun altre campionat, menor naturalment que tot un campineig.

Bé, per un dia ja és molta feina, ni que fos de Saint Andrew (separat). Us continuo informant quan tingui més notícies. Espero que us apunteu al Campineig.